Verzending & levering

Verzendkosten

Voor bestellingen onder € 50,- (incl. BTW) rekenen wij € 4,95. Bij bestellingen boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.

Levering en verzendtijden

Je bestelling wordt per PostNL verzonden. Van je bestelling ontvangt je een Track & Trace code zodra het pakket verzonden wordt. In het geval van een directe verzending door een van onze leveranciers kan het voorkomen dat geen Track & Trace code wordt gegeven.

Producten die op voorraad zijn, worden dezelfde werkdag verzonden na bestelling. Dit betekent dat je jouw bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Als je in het weekend besteld, zal uw bestelling op maandag worden verzonden en heb je op dinsdag je bestelling in huis.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor wij niet direct (een deel van) je bestelling kunnen verzenden, zullen we altijd contact met je opnemen.

Status van je bestelling

Heeft u een vraag over de status van uw bestelling? Mail dan je naam en het bestelnummer naar info@labelsrepublic.nl Het bestelnummer is te vinden op de orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen.

Zodra jouw pakket voor de verzending wordt aangemeld bij PostNL, wordt er een Track & Trace code aangemaakt welke wij je per mail sturen. Op de website van het vervoersbedrijf (link staat in de mail) kunt u het pakket dan volgen.

Mocht je niet thuis zijn zal de vervoerder het pakket bij de buren afleveren en als dat niet mogelijk is op een nader moment nogmaals aanbieden. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan laat PostNL een kaart achter in uw brievenbus.