Ons verhaal

Even voorstellen.

Mijn naam is Sandra Van Zwol en van kinds af aan was ik eigenlijk al met beauty bezig.

Uiteindelijk besloot ik meer dan tien jaar geleden om het roer om te gooien en eindelijk wat met mijn passie voor beauty te gaan doen. Ik besloot gelijk in het diepe te springen en voor mezelf te beginnen in de beauty branche.

Via een goede vriendin kon ik de distributie van een cosmeticaproduct gaan verzorgen en snel werd ik zelf importeur van diverse beauty producten. Sindsdien heb ik niet meer omgekeken en gaan we alleen maar vooruit. Zodoende hebben we een mooi klanten bestand op weten te bouwen met vele mooie schoonheidssalons, spa- en wellness resorts, nagel studios en kapsalons.

Het is heerlijk om met deze vakmensen samen te werken en hun telkens weer te mogen verassen met mooie, innovatieve en interessante merken.

Onze visie.

Beauty specialisten moeten doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn; klanten verwennen! Helaas verliezen salon eigenaren zich vaak in het zoeken naar de juiste merken en producten. Logisch, er is immers ook zo veel te verkrijgen!

Als leverancier vinden wij het daarom van belang dat juist wij de juiste beauty producten moeten vinden namens de salons, om hen vervolgens een sterk maar beperkte selectie te presenteren.

Onze missie.

Het is onze missie om als importeur en distributeur voor beauty professionals dé persoonlijke partner te zijn voor kleine tot grote beauty professionals. Saloneigenaren en managers moeten kunnen vertrouwen op onze adviezen en productkwaliteit.

Wij willen hen altijd een mooi assortiment bieden met merken en producten die goed zijn én waaraan zij geld kunnen verdienen. De keuze dient daarbij beperkt te zijn, zodat zij altijd de juiste zullen maken.