Waarom is hyalorunzuur de beste natuurlijke bron van vocht?

Een ingrediënt dat je niet mag vergeten is hyalorunzuur. Het komt van nature in het lichaam en heeft de taak om het water in de huid te binden om een goede vochtbalans te bereiken. Hyaluronzuur draagt ook bij aan de stevigheid van je huid waardoor je een elastische en nog mooiere huid krijgt.

Hyaluronzuur kan helpen de glans, kracht, elasticiteit en veerkracht van de huid terug te krijgen zodat je een stevige huid krijgt. En zeg nou zelf, wie droomt daar niet van?

Hoe werkt hyaluronzuur?

Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht in de huid te binden en helpt om de huid volheid en elasticiteit te geven en tegelijkertijd de huid te hydrateren. Producten met hyaluronzuur kunnen door alle huidtypes worden gebruikt en deze producten kunnen ook dagelijks worden gebruikt.

Het is een super goed natuurlijk ingrediënt omdat het tot 1000 keer zijn eigen gezicht water kan binden en daardoor intensief hydrateert en de elasticiteit van de huid herstelt.

Voordelen van het gebruik

Je huid bevat hyaluronzuur maar na verloop van tijd neemt het vermogen van de huid om vocht vast te houden af en daarom is het belangrijk om een producten die hyaluronzuur bevatten onder de loep te nemen.

De natuurlijke productie van hyaluronzuur door de huid neemt af met de jaren. Dit verlies kan worden gecompenseerd door het gebruik van huidverzorgingsproducten die hyaluronzuur bevatten, zodat het vochtbalans van jouw huid in balans kan worden gebracht.

Je zult onder andere ervaren dat de structuur van de huid en vochtgehalte worden verbeterd. Daarnaast helpt hyaluronzuur de productie van collageen te verhogen en kan het helpen de huid te verstevigen.

Huidverzorgingsroutine met hyaluronzuur

Als je jouw huid stralend wilt houden, kan je producten met hyaluronzuur opnemen in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Nadat jouw huid is gereinigd, is een serum een goede stap om in jouw routine op te nemen. Hiermee verzorg en versterk je jouw huid door middel van actieve ingrediënten.

De Hydrating Face Serum van Sanzi Beauty zit vol met actieve ingrediënten. Hierin vind je 2 verschillende soorten hyaluronzuur.

 

Een vocht inbrengende crème is ook essentieel. De Vitamin Day Cream van Sanzi Beauty is een hydraterende dagcrème met focus op vocht, viramines en oxidanten. Hierdoor zorg je ervoor dat je huid de hele dag door voeding en verzorging krijgt die het nodig heeft. De creme is rijk aan vitamine E, dit heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf, evenals hyaluronzuur, squalaan en sheaboter.

Vitamin Day Cream €31,95

Wil je jouw huid een handje helpen? Dan kan een gezichtsmasker wonderen doen. De Moisturizing Face Mask van Sanzi Beauty is hier een goed product voor. Het is rijk aan vitamines en voedende ingrediënten en heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur.

Moisturizing Face Mask €35,95

 

 


CommentA

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.