Zet de Beauty Trade Professional beurs van 2021 in je agenda!

Heerlijk. Die frisse wind die de afgelopen periode door Labels Republic waaide. Zo hebben wij allerlei nieuwe merken aan ons aanbod mogen toevoegen en zijn wij voor een compleet nieuwe uitstraling gegaan.

Zo hebben we een prachtig nieuw logo en een compleet nieuwe website, waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Het vernieuwen van onze uitstraling is dan ook een mooi startsein voor een nieuwe toekomst. In de toekomst willen wij namelijk nog meer nieuwe cosmetica producten gaan vertegenwoordigen. En dat kan van alles zijn voor wimpers, wenkbrauwen, handen, voeten, gezicht en body.

Wij zijn gek op nieuwe snufjes. Daarentegen zullen wij er voor waken dat Labels Republic alleen kwaliteit in huis haalt voor onze klanten. Het is voor ons super afwisselend. Wij hebben schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra als klant. Elke dag is een feest.

Wij zijn hartstikke blij met ons nieuwe logo en de nieuwe website en hebben weer bakken met nieuwe energie om voor jullie (de beauty professional én de merken) aan de slag te gaan!


CommentA

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.