Een goede zonnebrandcrème is de beste rimpel crème! Waarom?

Vanaf je 30e levensjaar begint je huid te verouderen en als je huidveroudering en en pigmentveranderingen wil voorkomen, dan is zonnebrandcrème de beste oplossing. Een goede zonnebrandcrème voor je gezicht is de beste investering die je kan doen. 

Wil jij jouw huid zo goed mogelijk beschermen? Dan raden we je aan om door te lezen!

Wanneer moet je zonnebrandcrème op je gezicht gebruiken?

In Nederland is het niet nodig om het hele jaar door zonnebrandcrème te gebruiken - op enkele uitzonderingen naWanneer de UV-index boven de 3 komt, is het verstandig om zonnebrandcrème aan te brengen.

Maar er zijn ook genoeg redenen om jezelf te beschermen, zelfs als de UV-index niet hoog is. Er zijn huidverzorgingsingrediënten die werken om rimpels, fijne lijntjes en pigmentveranderingen tegen te gaan. Maar let op, ze kunnen ook je huid extra gevoelig maken voor de zon!

De ingrediënten om op te letten als het gaat om die gevoelig voor de zon zijn:

  • Retinol (vitamine A)
  • Fruitzuren (AHA en BHA)

Als je deze producten gebruikt, is het een goed idee om je gezicht het hele jaar door tegen de zon te beschermen met een zonnecrème.

Je vindt de ingrediënten in de volgende producten van Sanzi Beauty:

  • Refreshing Eye Cream
  • AHA Peeling
  • Nourishing Night Cream

We raden je aan om na gebruik van deze producten zonnebrandcrème te gebruiken.

Wat gebeurt als je geen zonnebrandcrème op je gezicht gebruikt?

Zonnebrandcrème werkt als een schild tegen de zon, die anders vroeg veroudering van jouw huid veroorzaken - wat betekent dat je eerder rimpels krijgt dan je anders zou krijgen.

Zonnestralen krijgen ook zonne-eczeem, pigmentveranderingen en in het ergste geval huidkanker veroorzaken. Daarom is het altijd een goed idee om de huid te beschermen tegen de zon met een goede zonnebrandcrème voor het gezicht.

Hoeveel zonnebrandcrème moet ik gebruiken?

Als je zonnebrandcrème gebuikt voor je gezicht, is de hoeveelheid van een theelepel meer dan voldoende. We raden je aan om de Moisturizing Day Cream SPF30 of SPF50 te proberen, die zowel als dagcrème als zonnebrandcrème gebruikt kan worden.

Denk er ook aan dat zonnebrandcrème minimaal 15-20 minuten voordat je in de zon gaat moet worden aangebracht, zodat die goed kan intrekken en


CommentA

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.